Detailed search

KORONA / ÉKSZER - online aukció a gyermekekért - május 11-16.

Az Ékszerek Éjszakája Budapest a FISE támogatásával jótékonysági árverést szervez „KORONA / ÉKSZER – Aukció a gyermekekért” címmel, amely során kortárs magyar ékszertervezők által felajánlott egyedi művek kerülnek árverésre.

Az esemény célja, hogy a koronavírus által még inkább nehéz sorba került gyermekek életkörülményein segítsen. A szervezők a befolyó összegből három, olyan gyermekekkel foglalkozó alapítványt, illetve összefogást kívánnak támogatni, amelyek célzottan tudják célba juttatni a rászorulóknak szánt élelmiszert vagy oktatási eszközöket.

_KIKET TÁMOGATUNK?

Az „Ablak a padra” kampányt a Civil Kollégium Alapítvány és az Esély Labor Egyesület közös programcsapata, a Láncreakció indította a Láthatatlan Tanodával és az aHang platformmal partnerségben. Az akció célja, hogy tanodákon és közösségszervezőkön keresztül digitális eszközöket juttasson azoknak a hátrányos helyzetű gyerekeknek, akik megfelelő gép és internetelérés híján kiszorulnak az oktatásból. Az Ablak a padra laptopokat, tableteket, valamint pénzadományokat gyűjt a digitális eszközök megvásárlására. https://www.ablakapadra.com/

Az Igazgyöngy alapítvány sokrétű tevékenysége első sorban a periférián élő gyermekek, fiatalok felé irányul. Hosszú távú küldetésük között szerepel az esélyteremtés, felzárkóztatás, önállóságra való nevelés. Gondos munkájuknak köszönhetően kiemelkedő sikereket érnek el a hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztésben, művészeti képzésében ugyanúgy, mint a mélyszegénységben élő családok életkörülményeinek javításában. https://igazgyongyalapitvany.hu/rolunk/

A „Még egy falat” elnevezésű pénzgyűjtő kampányt a Civil Kollégium Alapítvány, az Esély Labor Egyesület, valamint az aHang kampányplatform indította a szegregátumokban élők megsegítésére. 12 településre helyi közösségszervezőkön keresztül juttatják el a befolyt pénzből vásárolt élelmiszereket és tisztítószereket, amelyek azért is jelentenek hatalmas segítséget a gyermekeket nevelő családoknak, mert az iskolák bezárásával csak napi egy tál ételhez juthatnak hozzá ingyenesen a hátrányos helyzetű gyermekek. https://ahang.hu/megegyfalat/

_ÉKSZERT AJÁNLANÁL FEL?
Köszönjük érdeklődésed, most kérjük lépj be a csoportba, és olvasd el a FELAJÁNLÓ ALKÓTÓKra vonatkozó bejegyzésünket, majd május 10-e éjfélig tedd meg felajánlásod. Köszönjük hozzájárulásod!
Csoporthoz itt tudsz eljutni:
https://www.facebook.com/groups/684143005696783/

_LICITÁLNI SZERETNÉL?
A csoportba feltöltött ékszerfotók közül keresd meg a számodra legjobban tetszőt, és commenteld a kép alá a felajánlásod.
Licitlépcső minimum 1000 Ft.
Az aukció 2020.05.16. szombat 20:00-kor ér véget. Ne feledd, a befolyt összeg 100%-ban a támogatandó szervezethez kerül! Köszönjük támogatásod!

_Az esemény a nagysikerű olasz kezdeményezés, a "Crown Jewels Funding Italy" és a portugál-spanyol "JEWELLERS IN AuCTION folytatásaként jött létre.

AZ ÉKSZEREKET ÉS AZ AUKCIÓT ITT TALÁLOD:
https://www.facebook.com/groups/684143005696783/

Forrás: Ékszerek Éjszakája facebook 

More news
Mi várható a művészeti piacon 2024-ben?

Mi várható a művészeti piacon 2024-ben?

2024-03-25

Az Art Basel és a UBS március 13-án kiadott kutatásában, egy olyan művészeti piacról számol be, amely "bizonytalan gazdasági és politikai jövővel" néz szembe. A jelentés 2024-es, nyolcadik kiadását Dr. Clare McAndrew közga

A Christie's kiemelkedik, míg a Sotheby's és a Phillips gyengébben teljesít a 2024-es tavaszi aukciókon

A Christie's kiemelkedik, míg a Sotheby's és a Phillips gyengébben teljesít a 2024-es tavaszi aukciókon

2024-03-19

A Christie's 2024 tavaszi aukciós szezonjának 20-21. századi és szürrealista művészeti árverése (március 7.) kiemelkedő sikert aratott, díjakkal együtt összesen 137,7 millió font (174,8 millió dollár) bevétellel zárt. Ez a lenyűgöző eredmény ellentétben áll a Phillips gyengébb 20. századi és kortárs árverésével, amely alig haladta meg a 13,6 millió fontos (17 millió dolláros) becslést, illetve a Sotheby's 100 millió fontos (127 millió dolláros) árverésével, amely szintén nem hozta a várt eredményt.

Have you tried?

Place an art advert

You can place art adverts in order to sell them

Auction alert

We send you an email of all new auction catalogues

Art search alert

We send you an email when new item comes in matching your search alert

Appraisal

You can request an appraisal of your art object

My favorites

You can save your favorite art advert and view them later in My favorites menu

Projects

Partners

Error!

  • Please login for this action!

Subscription to our Newsletter

Please type in your email address and click on the Sign up button.