Részletes keresés

Érdekelnek a műtárgyak? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! (x)

 

 bav_carousel_a03

Ha szereted a szép, értékes műtárgyakat és jobban meg akarod ismerni őket, többet akarsz tudni róluk, esetleg magad is gyűjtővé akarsz válni vagy a műkereskedelemben képzeled el a jövődet, itt az alkalom, hogy megszerezd az ehhez elengedhetetlen szaktudást! Szeptember közepén indulnak a legnagyobb hagyományokkal rendelkező magyar műkereskedelmi vállalkozás, a BÁV tanfolyamai, amelyek hazánkban a legszélesebb tematikájú becsüsképzéseket kínálják. A 10 hónapos műtárgy-, ékszer-, festmény- és bútor-szőnyegszakos tanulmányokon túl szintén szeptemberben minden műtárgycsoportban kétéves szakmai oktatás is kezdődik, októberben és januárban pedig intenzív ékszerbecsüs tanfolyam, ahol öt hónap alatt OKJ végzettséget szerezhetnek a hallgatók.

 bav_012_2013_01_31_800p_01

A tanfolyamok szakmai és oktatási programját a több évtizedes képzési tapasztalatra támaszkodva, hazai viszonylatban a legmagasabb óraszámban, az egyes szakterületek neves képviselői oktatják. A BÁV képzései a fő hangsúlyt a gyakorlati oktatásra helyezik, melynek során a legfontosabb a műtárgyakkal való személyes találkozás, amihez a gazdag hátteret a saját üzlethálózatban lévő árukínálat, valamint az árverésekre kerülő tárgyak biztosítják. Az oktatási programot hazai és külföldi múzeumok, aukciós és más kiállítások megtekintése, műhely-, műterem-, és gyárlátogatások gazdagítják.

 bav_carousel_a01_01

A szeptember 14-éig jelentkezők kedvezményesen vehetnek részt valamennyi magas szintű képzésen, emellett a műtárgyak vizsgálatához szükséges lupét is ajándékba kapják. Mindenki számára lehetőség van a tanfolyami díjak részletekben történő fizetésére is.

 bav_carousel_a05

Jelentkezz most és regisztrálj a www.bav.hu/bavakademia oldalon, ahol részletes információkat találsz minden képzési típus tematikájáról, időpontjairól és díjairól, valamint azok elérhetőségéről, akik személyesen is segítségedre tudnak lenni abban, hogy a neked legjobban megfelelő tanfolyamot válaszd!

Bemutató videó

 

 

További cikkek
Az ír koronázási ékszerek eltulajdonításának fordulatos története

Az ír koronázási ékszerek eltulajdonításának fordulatos története

2024-04-17

Az Artnet legújabb The Hunt című sorozatában olyan művészeti alkotásokat és ősi relikviákat kutat, amelyek - sajnos - az idők során elvesztek. A frigyládától Kleopátra sírjáig ezek a legendás kincsek régóta megragadják a történészek és a régészek fantáziáját, még akkor is, ha a történelem rétegei alá vannak eltemetve. 

Műtárgy-kalauz stopposoknak XXVI.

Műtárgy-kalauz stopposoknak XXVI.

2024-04-17

Az OCTOGON és az Art Advisory Budapest közös sorozatában – az aktuális online tematikához kapcsolódóan – mindig egy-egy újabb hazai művészre és alkotására hívjuk fel olvasóink figyelmét. Az áprilisi, Építészet & Művészet fókuszunknak megfelelően ezúttal Wolsky András Random Space-Constellation NO'1 című térbeli művét mutatjuk be.

Milánói útikalauz műkedvelőknek

Milánói útikalauz műkedvelőknek

2024-04-16

A művészet és a dizájn szerelmesei számára talán még soha nem volt alkalmasabb időpont Milánó meglátogatására. Április közepén a Design Hét, a Miart és a Velencei Biennále hármasa találkozik, a város irigylésre méltó művészeti, dizájn és gasztronómiai célpontjai pedig a figyelem középpontjába kerülnek. Azonban, ahogyan azt a város bármelyik galériása el fogja mondani, Milánó számtalan kulturális gyöngyszemét egész évben meg lehet tekinteni.

Lakner László festményével bővült a Centre Pompidou gyűjteménye

Lakner László festményével bővült a Centre Pompidou gyűjteménye

2024-04-09

Lakner László Barikád című festménye bekerült a párizsi Centre Pompidou rangos gyűjteményébe. Lakner a magyar neoavantgárd egyik legjelentősebb képviselője, az 1972-ben készült alkotása a Pompidou Kelet-közép Európai Akvizíciós Bizottság magyar tagjainak közvetítésével került be a párizsi múzeum állandó válogatásába.

Próbálta már?

Hirdetés feladása

Meghirdetheti eladó műtárgyait.

Aukciós értesítés

Valamennyi új aukciós katalógusról email értesítést kap.

Műtárgyfigyelés

A keresésének megfelelő műtárgyakról értesítést kap.

Értékbecslés

Értékbecslést kérhet műtárgyáról.

Kedvencek

Elmentheti kedvenc műtárgyait, hogy később a Kedvencek menüpontban könnyen megtalálhatók legyenek.

Projektjeink

Partnereink

Hiba!

  • A művelethez kérem jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozáshoz adja meg az e-mail címét és kattintson a feliratkozás gombra.