Részletes keresés

Gallery Weekend Budapest 2020 – A kortárs galériák hétvégéje Budapesten

Az eseménysorozat alatt a vezető hazai kortárs magángalériák - az acb, a Deák Erika, a Glassyard, a Horizont, az INDA, a Kisterem, a Knoll Budapest, a Molnár Ani, a MyMuseum, a TOBE, a Várfok, a VILTIN és a Vintage – különleges, egyedi és ingyenesen látogatható programokkal várják a látogatókat. A kiállítóterek szombat–vasárnap 12-től este 6-ig várnak minden érdeklődőt, a művészek és galériások pedig szívesen beszélnek a kiállított művészek munkáiról. A kortárs művészeti színtérrel ismerkedőket önkéntesek által vezetett csoportos túrák is segítik.

A programsorozat idei különlegessége a „Köztes hely – a valóság és psziché között” pop-up kiállítás lesz, amely több mint harminc magyar és külföldi papír alapú kortárs alkotást mutat be. A tárlat, amelyet Dr. Petrányi Zsolt kurátor állított össze, kizárólag március 7-én, szintén ingyenesen tekinthető meg a Société Budapest-ben. 

A nemzetközi Gallery Weekend sorozathoz kapcsolódó budapesti rendezvény olyan nagyvárosokkal dolgozik együtt a kortárs képzőművészeti színtér tevékenységének és eredményeinek népszerűsítésén, mint Brüsszel, Antwerpen, Chicago, Dublin, Havanna, Kaunasz, Mexikóváros, Párizs, Barcelona, Varsó, Berlin, Peking vagy Tel-Aviv.

További információ és programok:

https://www.galleryweekendbudapest.com/

https://www.facebook.com/galleryweekendbudapest

További cikkek
Mi várható a művészeti piacon 2024-ben?

Mi várható a művészeti piacon 2024-ben?

2024-03-25

Az Art Basel és a UBS március 13-án kiadott kutatásában, egy olyan művészeti piacról számol be, amely "bizonytalan gazdasági és politikai jövővel" néz szembe. A jelentés 2024-es, nyolcadik kiadását Dr. Clare McAndrew közga

A Christie's kiemelkedik, míg a Sotheby's és a Phillips gyengébben teljesít a 2024-es tavaszi aukciókon

A Christie's kiemelkedik, míg a Sotheby's és a Phillips gyengébben teljesít a 2024-es tavaszi aukciókon

2024-03-19

A Christie's 2024 tavaszi aukciós szezonjának 20-21. századi és szürrealista művészeti árverése (március 7.) kiemelkedő sikert aratott, díjakkal együtt összesen 137,7 millió font (174,8 millió dollár) bevétellel zárt. Ez a lenyűgöző eredmény ellentétben áll a Phillips gyengébb 20. századi és kortárs árverésével, amely alig haladta meg a 13,6 millió fontos (17 millió dolláros) becslést, illetve a Sotheby's 100 millió fontos (127 millió dolláros) árverésével, amely szintén nem hozta a várt eredményt.

Próbálta már?

Hirdetés feladása

Meghirdetheti eladó műtárgyait.

Aukciós értesítés

Valamennyi új aukciós katalógusról email értesítést kap.

Műtárgyfigyelés

A keresésének megfelelő műtárgyakról értesítést kap.

Értékbecslés

Értékbecslést kérhet műtárgyáról.

Kedvencek

Elmentheti kedvenc műtárgyait, hogy később a Kedvencek menüpontban könnyen megtalálhatók legyenek.

Projektjeink

Partnereink

Hiba!

  • A művelethez kérem jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozáshoz adja meg az e-mail címét és kattintson a feliratkozás gombra.