Részletes keresés

Megnyílt a Biksady Store!

A Biksady Galéria és Aukciósház új üzlethelyiség megnyitásával bővült. A Biksady Store elnevezésű kereskedés klasszikus antikvitásként működik a Balassi Bálint utca 25. szám alatt. Műtárgyakkal, festményekkel, antik bútorokkal, szőnyegekkel és különleges, egyedi berendezési tárgyakkal várják az érdeklődőket.

A Biksady Galéria idén ősszel ünnepelte fennállásának ötödik születésnapját. Mi sem mutatja jobban a műkereskedelemmel foglalkozó cég sikerességét, mint hogy szeptember 13-án új üzletet nyitottak Biksady Store néven. Az új üzlethelyiségben folyamatosan megújuló árukészlettel várják a művészet és a műtárgyak iránt érdeklődő közönséget. A bemutató repertoárja nagyon széles, minden korosztály és ízlés számára kínálnak izgalmas és egyedi műalkotásokat. Megcsodálhatjuk – és igény szerint meg is vásárolhatjuk - hazai és nemzetközi művészek festményeit, grafikáit. A jól ismert klasszikusok mellett a Biksady kínálatának különlegessége, hogy kínálatában hangsúlyosan szerepelnek modern művészeti, geometrikus, absztrakt, avantgárd,  sőt kortárs alkotások is.

A kínálat árfekvése is komplex: bátran válogathatunk elérhető összegekért - akár ajándékba is – látványos sokszorosított grafikákat vagy egyedi műtárgyakat, melyek garantált sikert aratnak, és gyöngyszemei lehetnek otthonaink enteriőrjeiben.

Természetesen a befektetői szándék érvényesítésére is van lehetőség. Leghíresebb magyar művészeink Aba-Novák Vilmos, Kádár Béla, Csók István – és még sorolhatnánk a legelismertebb alkotók neveit – remekművei közül is bőven lehet válogatni.

A Biksady Store egyik leglátványosabb része a vitrines terem, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb kuriózumokat találhatunk. Keleti és néprajzi tárgyak, ezüstök, üvegek és porcelánok között igazi különlegességekre bukkanhatunk. Újdonságként kiemelt figyelmet fordítanak a különféle stílusú ékszerekre, így a klasszikus arany, gyöngy és nemesfém nyakláncok és karkötők mellett szecessziós, art deco és modern díszekkel is csábítanak.

A kínálat erőssége a keleti szőnyegek válogatása: termeken át burjánzanak a fantasztikus mintázatú kézi csomózású kárpitok.

 

További cikkek
Frissen restaurálva, újra megtekinthetők a Notre-Dame-tűzből megmentett festmények

Frissen restaurálva, újra megtekinthetők a Notre-Dame-tűzből megmentett festmények

2024-04-25

Amikor 2019. április 19-én kigyulladt a Notre-Dame de Paris, volt egy félórás időszak, amikor úgy tűnt, hogy a székesegyház teljesen összeomolhat. A világ döbbenten figyelte, ahogy a tornya ledől, és füst gomolyog a párizsi égbolton. A tűzoltók szakértelme és bátorsága döntőnek bizonyult. Éjfélre a hatóságok kijelentették, hogy a város egyik leghíresebb nevezetessége „megmenekült”, és a parázsló épületből emberi lánc vezetett ki, amely műkincseket, ereklyéket és értékes könyveket vitt biztonságba.

Az ír koronázási ékszerek eltulajdonításának fordulatos története

Az ír koronázási ékszerek eltulajdonításának fordulatos története

2024-04-17

Az Artnet legújabb The Hunt című sorozatában olyan művészeti alkotásokat és ősi relikviákat kutat, amelyek - sajnos - az idők során elvesztek. A frigyládától Kleopátra sírjáig ezek a legendás kincsek régóta megragadják a történészek és a régészek fantáziáját, még akkor is, ha a történelem rétegei alá vannak eltemetve. 

Próbálta már?

Hirdetés feladása

Meghirdetheti eladó műtárgyait.

Aukciós értesítés

Valamennyi új aukciós katalógusról email értesítést kap.

Műtárgyfigyelés

A keresésének megfelelő műtárgyakról értesítést kap.

Értékbecslés

Értékbecslést kérhet műtárgyáról.

Kedvencek

Elmentheti kedvenc műtárgyait, hogy később a Kedvencek menüpontban könnyen megtalálhatók legyenek.

Projektjeink

Partnereink

Hiba!

  • A művelethez kérem jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozáshoz adja meg az e-mail címét és kattintson a feliratkozás gombra.