Részletes keresés

Karácsonyi ajándékötletek a munka hőseinek

Műtárgyat ajándékozni karácsonyra értékéből adódóan is jó választás, de mindig szem előtt kell tartanunk az ajándékozott ki nem mondott kívánságait, hogy a meglepetés személyes értékké váljon pusztán anyagi értéke helyett. A műtárgy.com olyan ajándékötleteket gyűjtött össze, amelyek ideális választások lehetnek azon szeretteink számára, akiket a munka dolgozószobájukhoz köt. Ha megtaláltuk a tökéletes ajándékot, egy olyan láthatatlan kapcsot hozunk létre vele, amely a legnehezebb időszakokban és a nagy távolságok ellenére is emlékezteti tulajdonosát a karácsony üzenetére.


Amennyiben a meglepetés leendő várományosa szereti a keleti ornamentikát, vagy szereti az igazán különleges tárgyakat, amelyek egy régmúlt világot idéznek, akkor válasszunk számára pecséttartót. Még ha ő maga nem is használ pecsétet, a doboz nem csak díszítőeleme lehet asztalának, praktikusan ki is használhatja töltőtoll vagy kisebb irodai eszközök tárolására. Ahogyan a pecsételés hagyománya máig él, ez a könyvprés is szép szolgálatot teljesíthet 2017-ben is. Manapság igen népszerűek az egyedi kötésű noteszek, talán a következő karácsonyra épp minket lepnek meg vele!

Karácsonyi ajándékötletek a munka hőseinek


Könyvprés, Kikiáltási ár: 30 000 Ft
Kínai pecséttartó doboz, Kikiáltási ár: 110 000 Ft


A kisplasztikák eleganciát kölcsönöznek a térnek, ahová elhelyezik őket, egy íróasztalon azt a benyomást keltik, hogy tulajdonosuk ért a művészethez és azt még az apró részletekben is humorral demonstrálja. Maugsch Gyula női aktján például bármelyik fáradt szem örömmel időzne, és bárkinek azonnal feltűnne még egy roskadásig megpakolt íróasztalon is.

Karácsonyi ajándékötletek a munka hőseinek


Maugsch Gyula: Női akt tükörrel, Kikiáltási ár: 120 000 Ft


Ha inkább modern stílusú irodáról vagy szobáról van szó, férfi családtagunknak igazi kuriózummal szolgálhatunk. Ez a cigarettaszelence ezüst színe miatt kiválóan passzol a legújabb számítógépekhez, mégis egyedi darabként csempész életet a munkanapok unalmas szürkeségébe.

Karácsonyi ajándékötletek a munka hőseinek


Cigarettaszelence gyufatartóval, Kikiáltási ár: 28 000 Ft


A munka utáni édes pihenés része a magazinok, újságok olvasása. Talán nem is olyan rossz ötlet újságtartót ajándékozni, ha arra gondolunk, hogy akárhányszor eljön a lazítás ideje, mi is eszébe jutunk a pihenőnek. Ezért könnyen előfordul, hogy rögtön kap is a telefonért és tárcsáz minket az olvasás helyett.

Karácsonyi ajándékötletek a munka hőseinek


Újságtartó, Kikiáltási ár: 70 000 Ft


Aki szereti a meghökkentő dolgokat, ne riadjon vissza az irodai díszítéstől sem. Valószínűleg kevés embernek jutna eszébe dolgozószobájába egy Zsolnay falitálat elhelyezni, azonban ha az Ön felesége szereti a különös párosításokat, ezzel az ajándékkal biztosan nagy örömet szerezne neki. A tál szépségére való rácsodálkozás még az irodai stresszes pillanatokat is enyhíti.

Karácsonyi ajándékötletek a munka hőseinek


Zsolnay falitál, Kikiáltási ár: 240 000 Ft


Szerző: sengaga, műtárgy.com
...
Forrás: Portfolio.hu
További cikkek
Frissen restaurálva, újra megtekinthetők a Notre-Dame-tűzből megmentett festmények

Frissen restaurálva, újra megtekinthetők a Notre-Dame-tűzből megmentett festmények

2024-04-25

Amikor 2019. április 19-én kigyulladt a Notre-Dame de Paris, volt egy félórás időszak, amikor úgy tűnt, hogy a székesegyház teljesen összeomolhat. A világ döbbenten figyelte, ahogy a tornya ledől, és füst gomolyog a párizsi égbolton. A tűzoltók szakértelme és bátorsága döntőnek bizonyult. Éjfélre a hatóságok kijelentették, hogy a város egyik leghíresebb nevezetessége „megmenekült”, és a parázsló épületből emberi lánc vezetett ki, amely műkincseket, ereklyéket és értékes könyveket vitt biztonságba.

Az ír koronázási ékszerek eltulajdonításának fordulatos története

Az ír koronázási ékszerek eltulajdonításának fordulatos története

2024-04-17

Az Artnet legújabb The Hunt című sorozatában olyan művészeti alkotásokat és ősi relikviákat kutat, amelyek - sajnos - az idők során elvesztek. A frigyládától Kleopátra sírjáig ezek a legendás kincsek régóta megragadják a történészek és a régészek fantáziáját, még akkor is, ha a történelem rétegei alá vannak eltemetve. 

Próbálta már?

Hirdetés feladása

Meghirdetheti eladó műtárgyait.

Aukciós értesítés

Valamennyi új aukciós katalógusról email értesítést kap.

Műtárgyfigyelés

A keresésének megfelelő műtárgyakról értesítést kap.

Értékbecslés

Értékbecslést kérhet műtárgyáról.

Kedvencek

Elmentheti kedvenc műtárgyait, hogy később a Kedvencek menüpontban könnyen megtalálhatók legyenek.

Projektjeink

Partnereink

Hiba!

  • A művelethez kérem jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozáshoz adja meg az e-mail címét és kattintson a feliratkozás gombra.